Akıllı cep telefonu için ideal seyahat uygulamaları
İster sık seyahat edenler olsun, ister sadece bir tatil veya iş seyahati için bir yerden bir yere gidenler olsun, uçak bileti maliyeti her zaman için temel konulardan biri. Yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda bütün firmalar farklı fiyat politikaları izlerken, en ucuz uçak biletini bulmak için birçok acenteye gidiliyor ya da internet üzerinde tek tek hava yolu şirketlerinin sitelerinde çok zaman harcanıyor.

Biletleme sektörüne geçen yıl giren Turna.com ise bu sorunu kökten çözmüş durumda. Türkiye’nin tüm havayolu şirketlerini ve dünyada yüzlerce firmanın biletlerini tek bir tıkla karşımıza çıkartıyor, fiyata göre sıralıyor ve en ucuz uçak bileti seçeneklerini, tüm alternatifleriyle gösteriyor. Üstelik fiyat grafiği ile birlikte alternatif günleri görebilme imkanı da cabası.

Kredi Kartı Puanlarıyla Bedava Uçuş

Turna’nın anlaşmalı olduğu birçok banka ile, kendi mil programınızdan bağımsız olarak kredi kartı puanlarınızı sisteme yükleyebiliyor, puanlar yetiyorsa bedava uçtuğunuz gibi, yetmiyorsa da sadece kalan kısmı ödeyebiliyorsunuz. Yani diyelim ki 59 TL’ye bulduğunuz Antalya uçak bileti için puanlarınızla 25 TL’sini bedavaya öderseniz, sadece kalan 34 TL’ye uçuş keyfini yaşıyorsunuz. Hava yolu şirketlerinin kullandığınız mil programlarından ayrıca mil kazanmaya da devam edersiniz. Tabii Turna’da yaptığınız kredi kartı ödemelerinden de puan kazanmaya devam edersiniz. Yani her biletleme işlemi, size çokça sistemin bonuslarını birlikte sunuyor.

Her Uçuşta Puan Kazandıran Uygulama

Turna’nın ayrıcalıklarından önemli biri de sık uçanlar için. Yapılan her biletleme işleminde, hizmet bedeli kadar puan Turna hesabına yükleniyor ve kişi ister kendine, ister tanıdıklarına yeni biletleme işlemleri yaparken bu puanları kısmen ya da tamamen kullanabiliyor. Yani uçtukça, bedava uçma şansı da Turna’da. Üstelik kendiniz kadar tavsiyeniz üzerine üye olan kişilerden de puan kazanıyorsunuz. Hem de bir kez değil, sürekli. Turna’nın üyelik sistemine önerdiğiniz ve sizin üzerinizden üye olan herkesin, her uçuşunda kazandığı puanların %10’u kadarı da sizin puanlarınıza ekleniyor.

Turna ile tanışarak hemen ücretsiz üye olun, avantajlı bilet fiyatlarını görün, gitmek istediğiniz hattaki tüm firmaları kıyaslayın, Türkiye ve Dünya’da istediğiniz yere en uygun uçak biletleri ile seyahatin keyfini çıkartın. Şurayı tıklamanız yeterli: Turna.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here