Bildiğiniz gibi henüz 1 yılı bile doldurmadı bu serüven. İnterrail macerası ile vücuda giren seyahat virüsü hızlıca tüm vücuda yayıldı ve birkaç yıl içinde 10 ülke ziyaret edildi. Baktım ki herkes işin maddi boyutunda ya da cesaret edemiyor yollara düşmeye; bir karar aldım ve yol hikayelerimi yazmaya başladım. İşte corabidelikadam.com maceramın başlangıç fikri buydu.

Herkese ve başarabildiğim kadar çok insana ulaşıp aslında seyahat etmek için ciddi paralara ihtiyaç olunmadığını ve yolların sanıldığı gibi tehlikelerle dolu olmadığını anlatmaya çalıştım ve tüm çabamla devam ediyorum bu misyonu sürdürmeye. Bu süreçte gerçek anlamda gezmeyi hayatının merkezine koyan gerçek gezginlerle tanıştım; hikayelerini dinledim. Onları anlattım çevreme, onları örnek aldım kendime. Bu sırada ben de takdir görmeye başladım insanlardan.

Çorabı Delik Adam her geçen gün daha çok insana ulaşmaya başladı ve geldiğim noktada sektörde önemli bir yere sahip Uzakrota tarafından düzenlenen yarışmaya aday gösterildim; hem de müthiş adamların arasında yer alarak. Nihayetinde ‘Yılın En İyi Çıkış Yapan Seyahat Blogları’ arasına girmeyi başardım ve sanırım doğru yolda ilerliyorum. Bir kez daha anladım bunu. Takdir edilmek, takdir edersiniz ki güzel ve önemli. Bir kez de buradan teşekkür etmek isterim; hem değerli Uzakrota ekibi ve kıymetli jüri üyelerine, hem de siz, benimle birlikte bu yolda beni yalnız bırakmayan dostlarım, arkadaşlarıma. İyi ki varsınız.

Sevgiler…

Uzakrota Seyahat Ödülleri’nde Kazananlar Belli Oldu.

 

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here