‘Boğaz Çocuğu’ yat kiralama. Öyle sanıyorum ki; İstanbul’da yaşayanlar olarak kendimizi ne kadar şanslı ve özel saysak az; zira nice medeniyetin gelip geçtiği, paha biçilmeyecek eserlere ev sahipliği yapan; içinden koskoca bir deniz geçen kaç şehir var ki yeryüzünde.

Her gün sayısız turistin ayak bastığı, milyonlara ev sahipliği yapan bu kadim şehrin gezilecek yüzlerce; belki binlerce önemli yeri, tarihi yapıları, Balat’ı, Eminönü, içinde kaybolup; keyifle adımlanacak sokakları tüm çekiciliğiyle sizi ağırlamaya hazır. Ancak bütün bunların yanı sıra; İstanbul’a bir de boğazdan bakmadıysanız; çok şey kaybetmişsinizdir; benden söylemesi.

Son yıllarda Ortaköy, Beşiktaş gibi noktalardan kalkan tekne turları mevcut. Şehirde geçirdiğim 13 yıl boyunca sanırım dört ya da beş kez bu turları deneme şansım oldu. Özellikle şehir dışından gelen misafirlerim olduğunda ilk iş boğaz turu oldu hep. Bu turlar keyifli oldukları kadar; benim gibi kalabalıktan zaman zaman sıkılan biriyseniz; bu noktada size boğaz havası alıp; eşsiz İstanbul manzarasını seyredebileceğiniz başka bir alternatif sunacağım.

Bekir Bey, ‘Boğaz Çocuğu’ adıyla yaklaşık on yıl önce bir şirket kurup; boğaz turlarına farklı bir soluk getirmiş. Tamamen kişiye özel, farklı boyut ve özelliklere sahip lüks yatlarla birlikte, yine özenle hazırlanmış konseptler eşliğinde boğazda yat turları düzenliyor. Detaylı bilgi ve rezervasyon için yatkiralama.com  üzerinden her türlü bilgiye anında ulaşmanız mümkün.

Boğaz Çocuğu Farkı ile – Evlilik Teklifi

Özenle hazırlanmış konseptler dedik; peki nedir bu konseptler; hemen bahsedelim. Doğum günü, evlilik yıldönümü, evlilik teklifi, bekarlığa veda, akşam yemeği, iş yemeği, fasıl, mezuniyet töreni, yüzme, nişan, iftar yemeği gibi seçenekler mevcut. Güzel bir yatta evlilik teklifi almayı kim istemez ki; hem de boğazın müthiş ambiansı içinde. Benden söylemesi.

On yılda 3784 boğazda yat kiralama ile 54452 kişiye hizmet vermiş ‘Boğaz Çocuğu’; İşlerini müthiş bir tutku , vizyon ile yürüttüklerini ve tamamen müşteri odaklı hizmet verdiklerini söyleyip, ekliyor Bekir Bey;

“Her misafirimizin istek ve arzuları aktivite ve organizasyonlarımızdaki çıkış noktamızı belirliyor.  Misafirlerimizi daimi olarak ağırlamak ve günlük yaşamın stresinden uzak tutarak keyifli, özel bir gün yaşamalarını sağlamak ise bizim temel ilkelerimiz arasında.

Güler yüzlü hizmet,  yüksek enerji, üstün hizmet anlayışı, kesin, net bilgilendirme ve on yılı aşkın bir süredir süregelen tecrübemiz ile sizlere hizmet vermeye hazırız. “

Boğaz Çocuğu Farkı İle – Doğum Günü

Hem özel günlerinizi anlamlı kılmak, daha da keyifli hale getirmek ve unutamayacağınız bir gün geçirmek, hem de İstanbul’a ‘Boğaz Çocuğu’ farkıyla bakmak için sizi böyle alalım; yatkiralama.com

İstinye Mah. Mehter Sk. 12 B

Sarıyer – İSTANBUL

info@yatkiralama.com

0 532 353 53 54 | 0 212 277 53 63

4 COMMENTS

  1. Ciddi bir çalışma sonunda ortaka çıkan bir yat kiralama sitesi olduğu her halinden belli.. Tebrikler!

  2. Boğaz yat kiralama şirketleri açısından bulunmaz bir nimet. Boğazdaki eğlence mekanlarını, otelleri, yalıları, köprüleri ve tarihi yapıtları yakından görmek için yat kiralama hizmeti almak istiyorsanız Boğaz Çocuğu bu işin gerçekten en iyisi diyebilirim..

  3. Boğazda yat kiralama konusunda gerçek profesyonellerden hizmet alarak özel günlerinizi içiniz rahat bir şekilde emanet edeceğiniz yat kiralama şirketi arıyorsanız kesinlikle Boğaz Çocuğu yat kiralama ve organizasyon şirketinden destek almalısınız..

  4. Boğaz Çocuğu şirketi gerçekten yat kiralama konusunda uzman bir ekiple çalışıyor. Boğada yat kiralama niyetiniz varsa kesinlikle bu firmadan destek almalısınız. Zaten yatkiralama.com üzerinde fiyatlar dahil tüm bilgileri net olarak paylaşmışlar..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here